Geräte und Zubehör
Paprika chicken with sour cream sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
sweet paprika3 tsp
-
tomato paste40 g
-
white wine100 g
-
water50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sour cream plus extra for serving100 g
-
skinless, boneless chicken thighs trimmed (optional) and cut into halves1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
427.8 mg
Protein
46.2 g
Kalorien
2324.8 kJ /
553.5 kcal
Fett
39 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
15.2 g
Kohlenhydrate
4.6 g