Geräte und Zubehör
Mushroom soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh field mushrooms100 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
unsalted butter cut into cubes40 g
-
gluten free flour mix (see Tips)30 g
-
water1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters100 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into quarters50 g
-
fresh chives finely chopped for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
892 mg
Protein
3.2 g
Kalorien
549 kJ /
130.8 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
7.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland