Chorizo and prawns a la Sidra
TM6 TM5 TM31

Chorizo and prawns a la Sidra

4.8 (30 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 garlic cloves
  • 50 g eschalots
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 dried bay leaf
  • 300 g chorizo sausage, skin removed and sausage cut into slices (5 mm)
  • 100 g alcoholic apple cider
  • 30 g tomato paste
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp fresh ground black pepper
  • 150 g prawn cutlets, de-veined and cut into pieces, if large
  • crusty bread, to serve
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
  • 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing (optional)

Nährwerte
pro 1 portions
Kalorien
1090.5 kJ / 259.7 kcal
Protein
18 g
Kohlenhydrate
4.4 g
Fett
18.9 g
Gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Ballaststoff
1.2 g
Natrium
972.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-AT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r118523