Geräte und Zubehör
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh coriander leaf5 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
green peppers cut in pieces200 g
-
onions cut in pieces150 g
-
dry-roasted peanuts, unsalted100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
sweet potatoes cut in cubes (3 cm)400 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water150 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in cubes (4 cm)650 g
-
tinned kidney beans drained240 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
55 g
Kalorien
2633 kJ /
628 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
13.3 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
ONE POT CHICKEN
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland