Geräte und Zubehör
Tandoori paste
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
620 g
Zutaten
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coriander seeds1 tbsp
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cumin seeds1 ½ tbsp
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black cardamom pods6
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whole cloves10
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Kashmiri chilli powder2 tbsp
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ground turmeric1 tbsp
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ground cinnamon2 tbsp
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sea salt1 tbsp
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brown sugar60 g
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tomato paste120 g
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garlic cloves or garlic paste (see Tips)120 g
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piece fresh ginger cut into 2 - 3 cm pieces or ginger paste (see Tips)80 g
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extra virgin olive oil plus extra to preserve200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 620 g
Natrium
5053.5 mg
Protein
19.28 g
Kalorien
12118 kJ /
2885 kcal
Fett
249.97 g
Ballaststoff
52.08 g
Gesättigte Fettsäuren
38.5 g
Kohlenhydrate
129.44 g