Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
TM6 TM5 TM31

Kangaroo harissa polpette with lentils and kale

4.5 (15 Bewertungen)

Zutaten

  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 500 g kangaroo mince
  • 1 tsp salt
  • 1 egg
  • 3 tbsp harissa (see Tips)
  • 130 g brown onion, cut into quarters
  • 50 g celery stalk, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 140 g carrots, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp ground coriander
  • ½ tsp ground turmeric
  • 400 g canned whole tomatoes
  • 100 g dried green lentils
  • 300 g water
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 60 g kale, ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1663 kJ / 396 kcal
Protein
40.8 g
Kohlenhydrate
23.8 g
Fett
13 g
Gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Ballaststoff
9.5 g
Natrium
1207.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-AT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r152210