Geräte und Zubehör
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
2 porties
Zutaten
-
water500 g
-
fijn zout2 tl
-
aardappelen geschild en in stukken (3-4 cm)300 g
-
kippenborstfilets ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)2
-
citroen bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen½
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
sjalotten50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
droge witte wijn30 g
-
sojaroom100 g
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
53 g
Kalorien
2535 kJ /
606 kcal
Fett
30 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Power Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux