Geräte und Zubehör
Onion Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
onions quartered500 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour (10 g)2 tsp
-
water900 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, chicken or beefstock cube (for 0.5 l) chicken or beef, crumbled1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
384.6 mg
Protein
7.3 g
Kalorien
910.8 kJ /
217.7 kcal
Fett
12.6 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
19.6 g