Geräte und Zubehör
Thai Steamed Fish With Lime
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh coriander leaves only1 tbsp
-
garlic cloves10
-
bird's eye chillies (chilli padi) adjust to taste5
-
fresh red chillies deseeded2
-
sugar1 tbsp
-
lime juice (approx 4 limes)50 g
-
fish sauce3 tbsp
-
water600 g
-
homemade chicken stock powder1 tsp
-
fresh lemongrass4 stalks
-
barramundi fish (siakap) (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)600 g
-
fresh green lime cut in thin slices, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
22.1 g
Kalorien
502 kJ /
120 kcal
Fett
1.1 g
Ballaststoff
0.2 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kitchen Meastro
10 Rezepte
International
International
Spicy Asian
12 Rezepte
International
International