Chilli Stuffed Fish
TM6 TM5

Chilli Stuffed Fish

5.0 (25 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 g dried chillies, deseeded
  • 70 g fresh red chillies, deseeded
  • 5 bird's eye chillies (chilli padi) (optional)
  • 100 g shallots
  • 20 g garlic cloves
  • 2 stalks fresh lemongrass, white part only
  • 80 g onions, cut in pieces
  • 10 g shrimp paste (belacan)
  • 2 torch lilies (bunga kantan), buds only, cut in halves
  • 10 g fresh galangal
  • 10 g fresh turmeric
    oder 10 g ground turmeric
  • 20 g fresh ginger
  • 50 g oil
  • 2 tsp salt, plus extra for rubbing
  • 1 tsp sugar
  • 5 kaffir lime leaves, shredded
  • 6 hardtail scads (ikan cencaru), slit on back along both sides of spine

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1682 kJ / 402 kcal
Protein
49 g
Kohlenhydrate
25 g
Fett
14 g
Ballaststoff
5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-AT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r246694