Geräte und Zubehör
Chocolate cream pie
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
Choc biscuit base
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unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing100 g
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raw sugar1 tbsp
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Chocolate Ripple biscuits™250 g
Chocolate custard filling
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dark chocolate chips150 g
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raw sugar70 g
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cornflour60 g
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milk600 g
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salt1 pinch
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egg yolks4
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natural vanilla extract1 tsp
Whipped cream
-
cream250 g
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icing sugar1 tbsp
-
dark chocolate shaved for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
71.6 mg
Protein
7.9 g
Kalorien
2738.8 kJ /
652.1 kcal
Fett
44.8 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
27 g
Kohlenhydrate
56.4 g
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