Geräte und Zubehör
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Mint Vinaigrette
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extra virgin olive oil3 oz
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lemon juice1 oz
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fresh mint leaves1 oz
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honey2 tbsp
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Dijon mustard½ tsp
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salt1 tsp
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freshly ground black pepper1 pinch
Citrus Salad
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arugula10 oz
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feta cheese crumbled, to taste4 oz
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pistachios shelled4 oz
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pomegranate arils/seeds2 oz
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oranges peeled (e.g. Cara cara, blood orange, navel or any combination)3
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grapefruit peeled1
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fresh mint leaves thinly sliced10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
872 mg
Protein
14 g
Kalorien
2360 kJ /
564 kcal
Fett
41 g
Ballaststoff
8 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
43 g