Geräte und Zubehör
Chicken, Spinach and Leek Risotto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces150 g
-
olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)300 g
-
white wine60 g
-
chicken breasts diced (3 cm)350 g
-
water600 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh baby spinach100 g
-
unsalted butter diced30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
679.2 mg
Protein
33.7 g
Kalorien
2950.5 kJ /
705.2 kcal
Fett
31.3 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
11.9 g
Kohlenhydrate
67.7 g