Cassoulet with Duck and Extra Veg
TM5

Cassoulet with Duck and Extra Veg

3.7 (7 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 duck breasts, skinless (approx. 180 g each)
  • 4 Tbsp olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 1 leek, white part only, sliced 2 cm (approx. 150 g)
  • 2 carrots, sliced 1 cm (approx. 100 g)
  • 1 celery stalk, sliced 1 cm (approx. 60 g)
  • 1 courgette, sliced 1 cm (approx. 200 g)
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 1 Tbsp fresh thyme leaves
  • 2 bay leaves
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 300 g water, hot
  • 480 g tinned cannellini beans (2 x 400 g tins, drained)
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1702 kJ / 407 kcal
Protein
26 g
Kohlenhydrate
25.8 g
Fett
19.8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-AT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r310417