Geräte und Zubehör
Avocado Pesto Orecchiette
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
water for cooking pasta
-
orecchiette pasta500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chillies halved, deseeded (if desired), to taste1 - 2
-
almonds60 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
avocados ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing2
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil50 g
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
20 g
Kalorien
2627 kJ /
628 kcal
Fett
33 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in Under 45 Minutes
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland