Tri-Colour Ginger Rice
TM6 TM5 TM31

Tri-Colour Ginger Rice

1.0 (1 Bewertung)

Zutaten

  • 1000 g water
  • 300 g short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)
  • 5 slices fresh ginger
  • 5 slices fresh galangal
  • ⅘ tsp rock salt
  • 2 tbsp beetroot juice (see tips)
  • 2 tbsp carrot juice (see tips)
  • 2 tbsp spinach juice (see tips)
  • 3 tbsp olive oil

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1213 kJ / 290 kcal
Protein
5 g
Kohlenhydrate
45 g
Fett
10 g
Ballaststoff
2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-AT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r351353