Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
TM6 TM5

Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers

4.6 (16 Bewertungen)

Zutaten

  • 3 oz Monterey Jack cheese, cubed
  • 2 oz Parmesan cheese, cubed
  • 1 oz panko
  • 10 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 32 oz water
  • 1 ½ tsp salt, to taste, divided
  • 6 oz wild rice
  • 6 bell peppers, mixed (red and yellow)
  • 2 tbsp olive oil, divided
  • 4 oz red onions, in pieces
  • 3 garlic cloves
  • 8 oz cremini mushrooms, sliced (¼ in.)
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 oz all-purpose flour
  • 10 oz breakfast turkey sausages, uncooked, casings removed, diced (½ in.)
  • 2 oz cream cheese, cubed
  • 3 oz baby spinach

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1866 kJ / 446 kcal
Protein
20 g
Kohlenhydrate
41 g
Fett
23 g
Ballaststoff
5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-AT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r356219