Geräte und Zubehör
Vegetable soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes cut in halves100 g
-
onions cut in halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste600 g
-
20 g olive oilbutter20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2 g
Kalorien
375 kJ /
90 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
2.5 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
174 Rezepte
Schweiz
Schweiz