Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
TM6 TM5 TM31

Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)

3.8 (73 Bewertungen)

Zutaten

  • 8 - 10 dried red chillies
  • 100 g eschalots
  • 1 garlic clove
  • 1 stalk lemongrass, white part only, cut into pieces (3 cm)
  • 2 tsp shrimp paste (see Tips)
  • 50 g vegetable oil
  • 1 tsp Baba's fish curry powder (see Tips)
  • 200 g water
  • 2 tbsp tamarind paste
  • ½ - 1 tsp salt
  • 1 tsp sugar
  • 500 - 600 g boneless snapper fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
  • 200 g tomato, cut into wedges
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
  • 100 g okra (ladies‘ fingers), cut into pieces (approx. 4 cm)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1433.9 kJ / 341.4 kcal
Protein
33.2 g
Kohlenhydrate
15.4 g
Fett
15.4 g
Gesättigte Fettsäuren
2.2 g
Ballaststoff
5.8 g
Natrium
762.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-AT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r367816