Geräte und Zubehör
Orzo pasta met zalm en spinazie
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
olijfolie20 g
-
3 bevroren zalmfilets, ontveld, (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)3
-
paprikapoeder2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes2 takjes
-
water600 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle el
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta170 g
-
verse bladspinazie200 g
-
cherry tomaat gehalveerd100 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
maïszetmeel2 tl
-
citroensap1 el
-
vers gemalen zwarte peper en meer als garnering½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
28 g
Kalorien
2344 kJ /
560 kcal
Fett
32 g
Ballaststoff
4.1 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zal(m)ig lekker
9 Rezepte
Benelux
Benelux