Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Σαλάτα
- 650 - 700 γρ. φιλέτα φρέσκου σολομού, χωρίς πέτσα, χωρίς κόκκαλα
- 60 γρ. χυμό λεμονιού
- 1 ½ κ.γλ. αλάτι
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
- 3 κλωνάρια άνηθο, φρέσκο (μόνο τα φύλλα)
- 100 γρ. φασολάκια, φρέσκα, καθαρισμένα, κομμένα στη μέση
- 85 γρ. βολβό φινόκιο, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες (περίπου 1 μικρό φινόκιο)
- 1500 γρ. νερό
- 450 γρ. κριθαράκι
Σάλτσα
- 350 γρ. αβοκάντο (περίπου 3 μικρά)
- 130 γρ. γιαούρτι
- 60 γρ. χυμό λεμονιού
- 15 γρ. μουστάρδα
- 2 κλωνάρια άνηθο, φρέσκο
- 1 κ.γλ. αλάτι
- 140 γρ. κόκκινο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
- Nährwerte
- pro 1 μερίδα
- Kalorien
- 2548 kJ / 609 kcal
- Protein
- 39.7 g
- Kohlenhydrate
- 69.7 g
- Fett
- 19.8 g
- Ballaststoff
- 9 g
In Kollektionen
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