Geräte und Zubehör
Lamb and Leek Pie
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
8 slices
Zutaten
-
unsalted butter diced100 g
-
leeks white part only, cut in pieces (3 cm)650 g
-
fresh thyme leaves3 sprigs
-
lard diced75 g
-
water200 g
-
plain flour plus extra for dusting450 g
-
icing sugar1 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
medium eggs 1 beaten2
-
boneless lamb leg meat, diced450 g
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh mint leaves2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
426.2 mg
Protein
19.5 g
Kalorien
2397.6 kJ /
573.1 kcal
Fett
29.8 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
14.2 g
Kohlenhydrate
56.1 g