Geräte und Zubehör
Carrot Ginger Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
6 portions
Zutaten
-
curry powder1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
fresh ginger peeled and sliced1 in.
-
extra virgin olive oil1 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.)20 oz
-
water28 oz
-
1 heaping tbsp vegetable stock pastehomemade vegetable stock base1 heaping tbsp
-
coconut oil1 oz
-
salt to season, to taste
-
pumpkin seeds to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
72.3 mg
Protein
1 g
Kalorien
529.3 kJ /
126.5 kcal
Fett
9.8 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Satisfying Soups
12 Rezepte
USA
USA