Geräte und Zubehör
Basic Soup Purée
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)6 - 7 oz
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed25 - 27 ½ oz
-
water26 ½ - 28 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
724.1 mg
Protein
4 g
Kalorien
448.4 kJ /
107.2 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
4.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
14.4 g