Geräte und Zubehör
Versatile Chunky Soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil20 g
-
mixed vegetables for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)350 - 400 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)100 - 150 g
-
water (see tip)700 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
½ - 1 Tbsp soy sauce, to tastefine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
frozen green peasfrozen mixed vegetables (optional)50 g
-
dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste60 - 80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
628.8 mg
Protein
5.5 g
Kalorien
713 kJ /
170.4 kcal
Fett
5.6 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
24.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simple Ideas
201 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland