Geräte und Zubehör
Chunky mixed vegetable soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil20 - 25 g
-
mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)100 - 150 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celery, parsnips), cut into pieces (2 cm)350 - 400 g
-
mixed frozen vegetables or frozen peas (optional)50 g
-
water700 - 800 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt½ - 1 tsp
-
dried pasta of choice60 - 80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
801.1 mg
Protein
5 g
Kalorien
800.8 kJ /
190.7 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
4.2 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
25.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland