Geräte und Zubehör
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
Zubereitung 40 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Burger Patties and Slaw
-
bread torn in pieces60 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
unsalted butter diced25 g
-
chilli sauce (e.g. Frank's Redhot®)100 g
-
white vinegar distilled½ Tbsp
-
garlic powder1 tsp
-
Worcestershire sauce¼ tsp
-
white cabbage cored, cut in pieces (3 cm)220 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
red apple cored, quartered1
-
mayonnaise (see tip)2 Tbsp
-
onions quartered120 g
-
turkey mince broken in pieces400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Cooking and Assembly
-
olive oil for frying1 Tbsp
-
brioche burger buns4
-
salad leaves for serving
-
beef tomato sliced (1 cm), for serving1
-
mayonnaise4 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1410 mg
Protein
40 g
Kalorien
3194 kJ /
765 kcal
Fett
45 g
Gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in Minutes
30 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland