Geräte und Zubehör
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
Spice Rub
-
dried onion flakes2 Tbsp
-
dried fennel seeds1 Tbsp
-
dried thyme1 Tbsp
-
dried sage1 Tbsp
-
smoked paprika1 Tbsp
-
black peppercorns1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
Salmon and Salsa
-
fresh salmon fillets skin on (approx. 135 g each)4
-
olive oil for frying
-
fresh red chilli deseeded if desired, to taste½ - 1
-
spring onions cut in pieces (2 cm)5
-
fresh coriander leaves15 g
-
ripe tomatoes quartered480 g
-
fine sea salt½ tsp
-
tinned sweetcorn drained260 g
-
tinned kidney beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
limes 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges3
-
2 avocados, small, slicedavocado large, sliced1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
550 mg
Protein
33 g
Kalorien
2495 kJ /
599 kcal
Fett
37 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in Minutes
30 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland