Kompatible Versionen
Supă cremă de legume, pui cu legume la aburi și sos de muștar
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Supa cremă, puiul și legumele la aburi
- 80 - 100 g ceapă, tăiată jumătăți
- 1 cățel de usturoi (optional)
- 20 g ulei de măsline
- 700 g amestec de legume (ex. dovlecei, morcovi, sparanghel, ardei gras, broccoli), tăiate felii (0,5 cm)
- 600 g apă
- 2 ½ lingurițe sare
- 400 g cartofi, tăiați rondele (0,5 cm)
-
500
g piept de pui file, fără piele, tăiat fâșii (5 x 2 cm)
oder 500 g piept de curcan file, fără piele, fără os, tăiat fâșii (5 x 2 cm) - 2 linguri sos de soia
- ½ linguriță piper măcinat
- ½ linguriță boia de ardei, dulce (optional)
-
20
g unt (optional)
oder 1 lingură smântână (optional)
Sosul de muștar
-
50
g brânză cremă
oder 50 g frișcă lichidă, min. 30% grăsime - 1 lingură muștar
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- 3 - 4 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 1 gălbenuș (optional)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 37 g
- Kohlenhydrate
- 26 g
- Fett
- 16 g
- Ballaststoff
- 6.2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
/search/de-AT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r453254