Geräte und Zubehör
Vegan "Beefy" Burger
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 portions
Zutaten
-
walnut half6 oz
-
portobello mushrooms stems and gills removed, in pieces8 oz
-
vegan margarine3 oz
-
cooked brown rice (see Tip)13 oz
-
old fashioned rolled oats3 oz
-
red beets grated1 tbsp
-
vegan mayonnaise plus extra to serve1 oz
-
tamari sauce1 tbsp
-
salt2 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable oil to fry
-
hamburger buns to serve8
-
mustard to serve
-
lettuce to serve
-
tomatoes sliced, to serve
-
red onions sliced, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1014 mg
Protein
12 g
Kalorien
1820 kJ /
435 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
11 Rezepte
USA
USA