Geräte und Zubehör
Korean Beef Sauté
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
2 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
3 oz D'Anjou pear, peeled, in piecesBosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
544 mg
Protein
50 g
Kalorien
2912 kJ /
696 kcal
Fett
50 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Saucy Sautés
10 Rezepte
USA
USA