Geräte und Zubehör
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
6 portions
Zutaten
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bacon lardons200 g
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extra virgin olive oil80 g
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dried cranberries100 g
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pumpkin seeds60 g
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garlic cloves to taste1 - 2
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lemon thin peelings of skin and 25 g juice1
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red wine vinegarsherry vinegar20 g
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runny honey40 g
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Dijon mustard1 Tbsp
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fine sea salt1 tsp
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ground black pepper½ tsp
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Brussels sprouts trimmed, halved if large500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
676.5 mg
Protein
8 g
Kalorien
1615.7 kJ /
386.2 kcal
Fett
28.2 g
Ballaststoff
4.6 g
Gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
29.2 g