Thermomix® Messerabdeckung benötigt

Für dieses Rezept benötigst du die Thermomix® Messerabdeckung. Mehr erfahren

Sweet potato korma with crispy potato skins
TM6 TM5

Sweet potato korma with crispy potato skins

3.2 (15 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 tbsp cumin seeds
  • 1 tbsp coriander seeds
  • 6 cardamom pods (green)
  • ½ cinnamon quill
  • 30 g ghee (see Tips)
  • 3 dried bay leaves
  • 4 whole cloves
  • 125 g onion, cut into halves
  • 50 g raw cashews, broken into halves
  • 25 g fresh ginger
  • 3 garlic cloves
  • ½ fresh long green chilli, deseeded and cut into halves
  • ½ tsp sea salt, plus extra to season
  • ½ tsp ground turmeric
  • 140 g coconut milk
  • 50 g natural yoghurt, plus extra to serve (optional)
  • 10 g freshly squeezed lemon juice
  • 100 g water
  • 6 yellow squash, cut into quarters
  • 220 g sweet potatoes, peeled (peel reserved) and flesh cut into pieces (3 cm)
  • 200 g cauliflower florets
  • 10 fresh curry leaves
  • olive oil spray
  • ground black pepper, to season
  • 1 tsp garam masala (see Tips)
  • 60 g frozen peas, thawed and drained
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 600 g cooked rice, to serve (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1507.5 kJ / 360.3 kcal
Protein
8.7 g
Kohlenhydrate
51.2 g
Fett
13.5 g
Gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Ballaststoff
5.5 g
Natrium
210.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-AT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r494006