Geräte und Zubehör
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
ricelentils40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
red peppers quartered (approx. 2 peppers)200 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
483.4 mg
Protein
4.1 g
Kalorien
784 kJ /
187.4 kcal
Fett
12.9 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
15.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Favourites
16 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland