Geräte und Zubehör
Chickpea, Squash and Kale Stew
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil plus 1 Tbsp35 g
-
onions quartered100 g
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (3-4 cm)250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, sliced (5 mm)6
-
bay leaf1
-
ground cumin1 Tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
harissa (optional)1 Tbsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
boiling water800 g
-
feta cheese100 g
-
lemon finely grated zest only1
-
ground coriander1 tsp
-
kale shredded, large stalks removed150 g
-
dried fennel seeds toasted2 tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1041 mg
Protein
12 g
Kalorien
1529 kJ /
368 kcal
Fett
26 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Autumn Dinners
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland