Geräte und Zubehör
Chorizo and squid stew (TM5)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1cm)200 g
-
whole medium squid cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles650 g
-
chorizo cut into slices (1 cm)150 - 200 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)150 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
Pernod® (optional - see Tips)30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)1
-
paprika1 tsp
-
dried bay leaf1
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
-
crusty bread to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2528.8 mg
Protein
54.7 g
Kalorien
2836.9 kJ /
675.5 kcal
Fett
20.6 g
Ballaststoff
14.9 g
Gesättigte Fettsäuren
5.9 g
Kohlenhydrate
58.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow cook (TM5) with blade cover
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland