Geräte und Zubehör
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
Zubereitung 55 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portion
Zutaten
Cucumber Salad
-
cucumbers sliced (¼ in.)14 oz
-
spring onions thinly sliced2 oz
-
lime juice3 tbsp
-
coconut milk3 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Garlic Naan Breads
-
garlic cloves2
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
water5 ½ oz
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
all-purpose flour10 ½ oz
-
2 tbsp oilcoconut oil2 tbsp
-
salt2 tsp
-
sugar1 pinch
Pork Tenderloin
-
coriander seeds1 tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
oil½ oz
-
garlic clove1
-
pork tenderloin sinew free, boneless, cut in strips (¾ in. x 1-1½ in.), patted dry with paper towels9 oz
Coconut Sauce
-
garlic cloves3
-
fresh chilies deseeded, chopped2
-
shallot halved1
-
coconut oil1 oz
-
raw cashews3 ½ oz
-
coconut milk3 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 tsp
-
lime juice2 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
941 mg
Protein
19 g
Kalorien
2136 kJ /
501 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
3.4 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
46 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Summer Favorites
12 Rezepte
USA
USA