Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
TM6 TM5 TM31

Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill

4.7 (11 Bewertungen)

Zutaten

  • olive oil, to grease
  • 325 g baker's flour, plus extra to dust
  • 1 tsp sea salt
  • 40 g unsalted butter, plus extra to grease
  • 175 g milk
  • 15 g caster sugar
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 2 eggs, 1 lightly beaten, to glaze
  • 100 g crème fraîche
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only, torn into pieces
  • 200 g smoked salmon (approx. 6-8 slices)
  • ground black pepper, to season

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1441.5 kJ / 343.2 kcal
Protein
14.6 g
Kohlenhydrate
34.1 g
Fett
16.4 g
Gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Ballaststoff
1.5 g
Natrium
567 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-AT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r657048