Geräte und Zubehör
Quick Thai chicken curry
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
onions50 - 100 g
-
salt½ - 1 tsp
-
oil30 g
-
Thai red curry paste50 - 100 g
-
coconut milk200 g
-
water200 g
-
waxy potatoes peeled, cut in bite-size pieces400 g
-
carrots cut in bite-size pieces100 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in cubes (3 cm)600 g
-
frozen green peas150 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
633.5 mg
Protein
42 g
Kalorien
1914 kJ /
459 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
6.6 g
Gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
27 g