Geräte und Zubehör
Cream of tomato soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
onions cut into halves50 g
-
butter or olive oil30 g
-
fresh tomatoes cut into halves700 g
-
tomato paste70 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano or dried mixed herbs1 tsp
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
912.7 mg
Protein
2.5 g
Kalorien
864.3 kJ /
205.8 kcal
Fett
16.8 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
9.9 g