Geräte und Zubehör
Baby-friendly Salmon Fishcakes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 pieces
Zutaten
-
bread torn in pieces120 g
-
water1000 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), washed, peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 120 g each), ensuring all bones are removed before use2
-
fresh coriander leaf washed5 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried dill1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
neutral oil (e.g. vegetable oil), for frying1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
0.2 mg
Protein
9 g
Kalorien
669 kJ /
160 kcal
Fett
6.5 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
14.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Love at First Bite
60 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland