Geräte und Zubehör
Salt-free Chicken Stock Paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
400 g
Zutaten
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces (3 cm)300 g
-
mixed white vegetables washed, peeled (e.g. celeriac, onion, garlic, leek), cut in pieces (2-3 cm)200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), washed, leaves only4 sprigs
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
20.7 mg
Protein
3.9 g
Kalorien
130.9 kJ /
31.3 kcal
Fett
0.9 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
2.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Love at First Bite
60 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland