Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Tartarsaus
- 1 hvitløksfedd
- 1 kvist flatbladet persille, fersk, kun blader
- 30 g cornichons, alle typer
- 1 ts sitronsaft (ca. ¼ sitron)
- 140 g gresk yoghurt (se tips)
- 1 ss kapers, saltet, skylt
Coleslaw
- 100 g hvitkål, delt i biter
- 100 g rødkål, delt i biter
- 1 gulrot (ca. 80 g), delt i biter
- 5 kvister dill, fersk, kun blader
- 100 g majones (se tips)
- 1 - 2 klyper salt, etter smak
- 1 - 2 klyper malt svart pepper, etter smak
Quinoa-panert fisk
- ½ sitron, kun skall, ingen hvit hinne
- 2 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader
- 2 hvitløksfedd
- 1 - 2 klyper salt
- 1 - 2 klyper malt svart pepper
- 2 egg
- 120 g quinoaflak
- 600 - 800 g snapperfilet, uten skinn, delt i strimler
Tortillas
- 170 g brunt rismel (se tips)
- 60 g pilerotmel, pluss ekstra til dryssing
- ½ ts glutenfritt bakepulver (se tips)
- 1 ts xanthan gum
- ½ ts salt
- 40 g smør, saltet
- 120 g vann, pluss ekstra etter behov
- ½ ts olivenolje, pluss ekstra til drypping
- 1000 g vegetabilsk olje, til steking
- 1 sitron, delt i båter, til servering
- Nährwerte
- pro 1 porsjon
- Kalorien
- 4680.5 kJ / 1114.3 kcal
- Protein
- 56 g
- Kohlenhydrate
- 69 g
- Fett
- 66.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14 g
- Ballaststoff
- 8.4 g
- Natrium
- 894.1 mg
In Kollektionen
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