Geräte und Zubehör
Salisbury Steak TV Dinner
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Salisbury Steaks
-
16 oz beef, broken into pieceslean ground beef broken into pieces16 oz
-
bread crumbs2 oz
-
1 tbsp Dijon mustardmustard powder1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
1 oz ketchupketchup1 oz
-
Worcestershire sauce½ oz
-
soy sauce½ oz
Mushroom Sauce
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
cremini mushrooms sliced12 oz
-
beef broth16 oz
-
1 oz ketchupketchup1 oz
-
Worcestershire sauce½ oz
-
salt to taste½ tsp
Steaming
-
fresh green beans trimmed16 oz
-
water30 oz
-
russet potatoes peeled, diced (½ in.)18 oz
-
unsalted butter1 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
salt to taste½ tsp
Pan Frying
-
vegetable oil to fry
-
Italian parsley to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1606 mg
Protein
39 g
Kalorien
2703 kJ /
646 kcal
Fett
30 g
Ballaststoff
7 g
Gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
58 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vintage Modern Mom
14 Rezepte
USA
USA