Geräte und Zubehör
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
1 porsiyon
Zutaten
-
bal kabağı sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)130 g
-
taze fasulye sapı ve kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (2 cm)3 adet
-
su220 g
-
zeytinyağı (optional)
-
pırasa dilimlenmiş (2 cm)40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Protein
2.87 g
Kalorien
574 kJ /
131 kcal
Fett
8.88 g
Ballaststoff
5.07 g
Kohlenhydrate
9.88 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Rezepte
Türkei
Türkei