Geräte und Zubehör
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
9 porsiyon
Zutaten
-
bal kabağı içi, parçalara bölünmüş (2 cm)150 g
-
pırasa uzunlamasına ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (1 cm)100 g
-
soğan ikiye bölünmüş75 g
-
patates parçalara bölünmüş (2-3 cm)250 g
-
su500 g
-
kuru fasulye haşlanmış200 g
-
kimyon, toz (optional)1 tutam
-
zeytinyağı servis etmek için ekstra zeytinyağı20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Protein
2.6 g
Kalorien
296.4 kJ /
70.7 kcal
Fett
2.4 g
Ballaststoff
2.3 g
Kohlenhydrate
9.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Rezepte
Türkei
Türkei