Geräte und Zubehör
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
2 porsiyon
Zutaten
-
kabak soyulmuş,120 g
parçalara bölünmüş (2-3 cm) -
patates soyulmuş, parçalara130 g
bölünmüş (2-3 cm) -
bezelye, taze ya da dondurulmuş20 g
-
50 g kuzu sırtı fileto, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)dana bonfile sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)50 g
-
su250 g
-
zeytinyağı (optional)1 - 2 tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
35 mg
Protein
8.1 g
Kalorien
469 kJ /
112 kcal
Fett
3.6 g
Ballaststoff
3.7 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Rezepte
Türkei
Türkei