Geräte und Zubehör
Pineapple Teriyaki Salmon
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh pineapple cut into chunks10 oz
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
dark brown sugar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
12 oz sugar snap peasbroccoli florets12 oz
-
salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)18 - 24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (optional) to garnish
-
green onion (optional) thinly sliced, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
687.1 mg
Protein
29.9 g
Kalorien
1567.9 kJ /
374.8 kcal
Fett
17.6 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Kohlenhydrate
25.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pineapple Passion
18 Rezepte
USA
USA