Geräte und Zubehör
Pina Colada Layer Cake
Zubereitung 50 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Cake Batter
-
non-stick cooking spray
-
all-purpose flour10 oz
-
baking powder2 ¼ tsp
-
salt½ tsp
-
sugar11 ½ oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
coconut milk6 oz
-
rum2 oz
-
unsweetened shredded coconut1 oz
Pineapple Filling
-
canned crushed pineapple drained20 oz
-
sugar2 oz
-
cornstarch1 tbsp
Frosting
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
confectioners sugar2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
coconut extract1 tsp
Assembly
-
fresh pineapple slices, to decorate
-
coconut flakes to decorate
-
pineapple (optional) crown, to decorate
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
313.9 mg
Protein
9.5 g
Kalorien
3598 kJ /
860 kcal
Fett
46.4 g
Ballaststoff
2.6 g
Gesättigte Fettsäuren
29.8 g
Kohlenhydrate
98.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pineapple Passion
18 Rezepte
USA
USA