Geräte und Zubehör
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
dried lentils any type (see tip)150 g
-
water plus extra for cooking pasta700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)140 g
-
shallot halved, to taste25 - 30 g
-
40 g olive oiltoasted sesame oil plus extra for sizzling40 g
-
salt plus extra for cooking pasta½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh oregano leaves plus 1 pinch for garnishing½ tsp
-
dried wholewheat spaghetti320 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
sesame seeds for garnishing1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
387 mg
Protein
24 g
Kalorien
2565 kJ /
613 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
12 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
104 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go Green, Feel Good
71 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland